AVOINNA:
Ma-Pe: 10-18
Lauantai: 10-15
Sunnuntai: suljettu

Ohjeita myyntipaikan vuokraajille


Vaajapörssi vuokraa myyntipaikkoja yksityisille ja yrityksille. Paikka vuokrataan yhdeksi tai useammaksi viikoksi kerrallaan. Ensimmäisen viikon vuokra maksetaan aina etukäteen jonka jälkeen lisäviikot voidaan vähentää tilityksistä


1. Pöydän vuokra-aika on 6 myyntipäivää. Myyntipöytiä on tarjolla sekä vaaterekillä että ilman vaaterekkiä.

2. Halutessasi tarkan seurannan Vaajapörssi myy esitäytetyt pinkit hintalaput jotka kerätään talteen ja palautetaan tilityksen yhteydessä (30 senttiä/arkki, 27 hintalappua). Voit myös tehdä omanlaisesi hintalaput. Vaajapörssi tulostaa raportin jossa näkyy myytyjen tavaroiden lukumäärä sekä yhteissumma.

3. Varmista, että tuotteissasi näkyy selvästi hinta, tuote ja paikkanumero. Kirjota mielellään tuotteesta lyhyt kuvaus hintalapulle. Esim: "Punainen Zara T-paita, koko: M" on parempi kun pelkkä: "T-Paita". Emme myy ostajalle hintalaputonta tuotetta, joten varmistathan että hintalaput ovat hyvin ja selkeästi kiinnitettyjä. Valmiita hintalappuja voit halutessasi ostaa myös myymälästämme.

4. Liikkeessä on arvoesineille erikseen tarkoitetut vitriinit, johon voit tuoda ne turvallisin mielin myyntiin. Suosittelemme vitriiniä esim. koruille ja muille pienille ja arvokkaille esineille. Vitriinipaikat ja kovahälyttimet sisältyvät pöytävuokraan.

5. Vaajapörssi ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Liikkeessämme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille ja toimimme parhaamme mukaan estääksemme varkaudet. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun liikkeestä riippumattoman syyn sattuessa.

6. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta emmekä vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Kehotamme myyjiä tuomaan myyntiin vain ehjiä, toimivia ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Poikkeuksena vuorokauden palautusaika elektroniikkatuotteille joissa ei ole mainintaa toimivuudesta.

7. Älä täytä pöytääsi liialla tavaralla. On parempi laittaa pöydälle vähemmän tavaroita ja tuoda myöhemmin lisää.

8. Jos jotain tavaroitasi puuttuu pöytävuokran loputtua, tule katsomaan 3-5 päivän kuluttua löytötavarapisteestämme. Emme valitettavasti voi säilyttää tavaroita ikuisesti, pidämme ne hyllyssä 7 päivää.

9. Älä ylihinnoittele tuotteitasi. Internetin hinnat eivät välttämättä toteudu kirpputorilla.

10. Pöytävarauksen loppuessa voit laittaa pariksi viimeiseksi päiväksi pöytääsi -50% lapun. Muista ilmoittaa muutoksista kassalle!

11. Pöydän siistiminen 1-2 kertaa viikossa parantaa myyntiä. Tarvittaessa voimme pitää pöydän siistinä, mikäli et itse ehdi. Järjestämme pöydän tarvittaessa kahdesti päivässä. Pöydän siistinä pitopalvelu maksaa 5 €/vko pöytävuokran lisäksi.

12. Muistathan ilmoittaa n. 2 päivää aiemmin pöytävuokrasopimuksen päättymistä haluatko lopettaa vai jatkaa vuokraamista. Lisäpäiviä myös mahdollisuus ostaa 4 euroa/myyntipäivä. Pöytä on tyhjennettävä vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemisaikaa. Tyhjentämättä jääneestä pöydästä veloitamme 10,00 euron palvelumaksun, joka pidätetään myyjän myyntituloista.

13. KIELLETTYÄ:

-Tavaroiden käytävälle jättäminen

-Tavaroiden ripustaminen muualle kuin omalle maksetulle paikalle

-Tavaroiden levittäminen tyhjille tai muiden pöydille

-Elintarvikkeiden myynti ilman viranomaisten lupaa

-Puhelinnumeroilla varustettujen ilmoitusten jättäminen

-Piraattituotteiden myyntiin tuominen

-Aikuisviihde


Tilitykset:

Tilityksen myydyistä tuotteista voi nostaa aina halutessaan kassalta. Tilitys voidaan maksaa myös tilisiirtona.

Nostaessasi tilityksen, pöytänumerosi myynti nollataan.