Etusivu

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 8/2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Chance of Change oy Oy / Vaajapörssi. Y- 1868234-5. Huoltopolku 4. 40800 Vaajakoski.

P:0407729855 tai 014666095

Email: vaajaporssi@elisanet.fi tai myynti@vaajaporssi.fi  

Tilaaminen

Tuotteet myydään pääsääntöisesti Vaajapörssissä paikan päällä. Myös sähköpostilla tilaaminen on mahdollista osoitteesta myynti@vaajaporssi.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina jolloin selviää mahdolliset toimituskulut tai onko vain nouto mahdollinen toimitustapa. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vaajapörssi pidättää oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• viitetiedot
• pankkitilinumeromme jolle maksu suoritetaan
• laskun loppusumman

 

Maksutavat

Tuotteiden maksu tapahtuu tilisiirtona tai paikan päällä käteisellä sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. 

Toimitus

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Käsittelemme tilaukset kaupan aukioloaikoina jolloin myös tavaroiden nouto mahdollista.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 pankkipäivää laskun maksamisesta.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/. Osalla tuotteista, esimerkiksi ilotulitteilla, ainoa toimitustapa on nouto myymälästämme.


Reklamaatiot

Asiakkaan tulee välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa, tehdä reklamaatioilmoitus väärin toimitetusta tai virheellisestä tuotteesta, joko puhelimitse 040 772 9855 tai sähköpostilla myynti@vaajaporssi.fi Asiakkaan tulee tarkistaa lähetys ja sen sisältämä tuote heti sen saatuaan.

Palautusehdot

Käytetty tavara myydään usein ”sellaisena kuin se on”-ehdoin tai muuta samankaltaista varaumaa käyttäen. Tällöin myyjä ei ole vastuussa esimerkiksi vioista, jotka johtuvat tavaran käytöstä ja luonnollisesta kulumisesta.

"Sellaisena kuin se on" -ehto tai muu vastaava varauma ei välttämättä vapauta myyjää vastuusta. Tällöinkin tavarassa on myyjän vastuulle kuuluva virhe, jos

Asiakas palauttaa tuotteen omalla vastuullaan ja kustannuksilla.
Emme hyvitä asiakkaalle palautuksesta syntyneitä kuluja.

Palautusosoite:

Vaajapörssi, Huoltopolku 4, 40800 Vaajakoski.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Liitä palautuksen yhteydessä mukaan yhteystietosi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vaajapörssi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.